Εταιρία

H εταιρία ΔEMEPTZH M. & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1998 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία άνω των 20 χρόνων στην κατασκευή ειδών για τον νοσοκομειακό και ιατρικό τομέα.

Εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα είναι σε θέση να παράγει ιατρικά είδη και ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές διαφόρων διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επαγγελματιών που τα χρησιμοποιούν καθημερινά, δίνοντας σημασία στο υλικό κατασκευής, την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση.

Eπίσης υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και διαθέτουν πιστοποιητικά CE. Eπιπλέον η εταιρία εφαρμόζει ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης και ποιότητας κατά ISO 9001:2015, EN ISO 13485:2016 και ΔΥ/8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004

Η εταιρία ΔΕΜΕΡΤΖΗ Μ. & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην Ελλάδα έχει παρευρεθεί στις MEDIC EXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MEDIC EXPO ΑΘΗΝΑ (Ελληνικό) και MEDPOINT (HELEXPO) ΑΘΗΝΑ.

Στο εξωτερικό έχει συμμετάσχει στην κορυφαία έκθεση της MEDICA η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αρχές του Νοέμβρη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.